Home > Vakantiebestemmingen

Luxe, grote, klassieke appartementen en villa's op golfclub aan het Gardameer. Ideaal voor grote families

Luxe appertementen en villa's van bijzonder goede kwaliteit

Rustig gelegen luxe vakantiepark met zwembad op slechts 1,5 km van het Gardameer!

In het achterland van het bruisende Gardameer ligt op een rustige positie van deze Residence, een prachtig sfeervol vakantiepark dat plaats biedt aan 15 luxe en comfortabele vakantiewoningen. Kosten nog moeite zijn bij de renovatie gespaard om een 'paradijselijke' vakantiebestemming te maken. Het centrale binnenhof waar de bar en receptie zich bevinden geeft toegang tot de vakantiewoningen. Elke woning heeft zijn eigen authentieke details behouden en is ruim, sfeervol en comfortabel ingericht. Enkele vakantiewoningen beschikken over een privétuin echter ook de ruime gemeenschappelijke tuin biedt diverse zitjes om lekker buiten te genieten. In de tuin staat een mooi zwembad tot uw beschikking welke omgeven is door luxe zonnebedden.

Garrigae

Als gast van heeft u ook tegen gereduceerd tarief toegang tot alle faciliteiten van de naast gelegen Golf Club. Hier kunt u naast golfen ook gebruik maken van o.a. de tennisbanen, zwembaden en het welnesscentrum.

Garrigae

Door de centrale ligging aan de zuidkant van het Gardameer is deze Residence een ideale uitvalsbasis voor het scala aan uitstapjes dat in de omgeving mogelijk is. Op slechts 1,5 km bevindt zich het gezellige vissersplaatsje Peschiera del Garda waar volop winkeltjes, restaurantjes en terrasjes zijn. Rijdt u beslist ook eens het onontdekte achterland van het Gardameer in. De heuvels en wijngaarden hier doen niet onder voor Toscane en in de prachtige middeleeuwse plaatsjes kun je heerlijk en zeer betaalbaar lunchen.

Garrigae

Op het Gardameer kunt u natuurlijk varen en watersporten en rondom het meer biedt de natuur volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Wilt u eens op de culturele toer? Dan zijn steden als Venetië en Verona prima bereikbaar. En met de kinderen kan een bezoekje aan het nabijgelegen pretpark Gardaland natuurlijk niet ontbreken. Kortom, wilt u genieten van een veelzijdige vakantie aan het Gardameer vanuit een luxe en rustig gelegen vakantiebestemming? Dan bent u hier aan het goede adres.i

Garrigae

Specialie kortingen voor medici. Neem contact met ons op via info@med-infogroep.nl.


Speciale kortingen voor medici. Neem contact met ons op via info@med-infogroep.nl.


Laatste update: 8-09-2013